Silentia downloads - Elandir

Brochures & handleidingen ter montage

Hier treft u een diversiteit aan documenten aan, variërend van handleidingen tot montage-instructies en informatieve brochures betreffende onze producten en diensten. Elk document is met de grootste zorg samengesteld om u van de benodigde informatie te voorzien. 

Hospital management in Europe - Focus: Belgium

Technological challenges facing hospital management

Mobiele vouwschermen zorgen voor flexibiliteit

Keep it Clean voor een veiligere gezondheidszorg

Vormen wegwerpgordijnen (disposables) een mogelijk alternatief ?

Wegwerpgordijnen - het woord zegt het zelf - zijn ontwikkeld om weggegooid te worden na élke patiënt. Wanneer dat gebeurt, is de hygiëne uiteraard gewaarborgd. Alleen gebeurt dit in de praktijk bijna nooit. 

Wat weten we ZEKER over ziekenhuisgordijnen?

Een hygiënisch alternatief voor bedgordijnen

Maximale hygiëne, gecombineerd met een praktisch design

Doucheschermen – optimale hygiëne en privacy voor de patiënt

Een praktische oplossing voor het creëren van een flexibele doucheruimte. Dankzij het hygiënische, waterafstotende materiaal en de lage hoogte kunnen patiënten eenvoudig geholpen worden bij het douchen, zelfs als ze op een stoel zitten.

PopUp Hospital in a box

The PopUp Hospital was created due to the need for temporary and safe patient environments that emerged during the pandemic. 

Altijd binnen handbereik met de Silentia PPE holder

Hou uw PBM altijd binnen handbereik met onze handige PBM-houder.  Zo kunt u snel aan uw handreinigers, handschoenen, vochtige doekjes en andere producten. 

Eindeloze mogelijkheden met Semifix

Het Semifix scherm is op-en-top veelzijdig en dus ideaal voor privacy en een optimale hygiëne in afgebakenderuimtes. Het wordt aan de wand bevestigd en heeft een stabiele wielbasis die 90° kan draaien. Dankzij de driewegaansluiting kan het Semifix scherm in vier verschillende richtingen worden geplaatst. 

Hygiënisch en flexibel design. Laat het zonlicht binnen

Maximale hygiëne, gecombineerd met een praktisch design

Het Silentia schermen- systeem

Keep it Clean voor een veiligere gezondheidszorg

Op ontdekking met StoryPanels

Beelden zeggen meer dan woorden en kunnen ook een helend effect hebben. StoryPanels van Silentia zorgen op een nieuwe manier voor een positieve afleiding. 

Brochure Interactie met Photopanels

Silentia’s PhotoPanels dragen niet alleen bij aan het creëren van privacy, maar bieden ook gemoedsrust en stellen mensen op hun gemak. Onderzoek wijst uit dat beelden en kleuren een positieve uitwerking kunnen hebben op mensen door een daling van hun bloeddruk, stimulatie van positieve gedachten en verlichting van stress, pijn en angst. 

Semifix Brochure

Eindeloze mogelijkheden met Semifix