Ontdek hoe Air Creative welzijn verhoogt via de lucht en geuren - Elandir

Air Creative

Lucht en welzijn

Air Creative elimineert slechte geuren, zuivert en desinfecteert de lucht en harmoniseert discreet de lucht. Geurhinder behoort snel tot het verleden en het welszijnsgevoel wordt gestimuleerd. 

De kracht van geuren

Air Creative is de Europese marktleider op het vlak van geurmanagement en luchtveredeling. Door bewust en doelgericht een goed geurklimaat te scheppen, creëren we kostenverlaging en welzijnsverbetering in elke (zorg)omgeving.

Ontdek de voordelen van luchtharmonisatie

Hoe werkt Air Creative?

Air Creative wijzigt de toevallige lucht- en geurkwaliteit in een doelgerichte atmosfeer die op het onderbewustzijnsniveau het welzijn verbetert en antibacterieel werkt. 

Maak kennis met Air Creative

Geuren op maat

We maken enkel gebruik van natuurzuivere, etherische essenties van excellente kwaliteit. Ze bevatten bewust geen kunstmatige additieven of chemische elementen. We streven naar een harmonieuze luchtveredeling en dus ook naar harmonieuze verhoudingen. 

Elke specifieke geursamenstelling gebeurt in functie van locatie, activiteit en doelstelling. De wetenschap stuurt en leidt ons in deze. Een tandartspraktijk vraagt om een andere samenstelling dan een WZC, een ziekenhuis of een kantooromgeving. 

De geur- en luchttechnologie van Air Creative beïnvloedt het onderbewustzijn. Discreet, nauwelijks waarneembaar én buitengewoon efficiënt verbetert een goede luchthuishouding het welzijnsgevoel van alle aanwezigen, bezoekers en collega’s.  

Werkwijze

We schatten de huidige situatie in, analyseren en meten alle elementen die zinvol zijn en stellen vervolgens een vrijblijvend luchtveredelingsconcept op. We pakken geurproblemen aan bij de bron door lucht te filteren, te neutraliseren en te harmoniseren. 

Welzijnsverbetering via de lucht?

Waarom kiest Air Creative voor een subliminale aanpak?

Het is wetenschappelijk aangetoond dat geurindrukken die onder de bewustzijnsgrens worden waargenomen een identieke uitwerking hebben op alle waarnemers. Dit geldt niet voor te dominante, te herkenbare of te sterke concentraties, die op iedereen een andere impact hebben. 

Waarom werkt luchtharmonisatie wel en kwistig sproeien niet?

Sproeien, sprayen – doorgaans met veel chemische producten – en het in de ruimte brengen van extra geuren levert teleurstellende resultaten op. En kunstmatige aroma’s. De oorzaak van slechte geuren en muffe lucht wordt er niet mee aangepakt, enkel tijdelijk gemaskeerd door nog meer geur. In de meest ideale gevallen ruikt het naar citroen, in vrijwel alle andere situaties leidt het tot hoofdpijn en irritatie.

Beurzen

Air Creative illustreert graag dat het in ons gestelde vertrouwen terecht is. We laten ons graag zien aan de brede zorgsector en kijken uit naar elke persoonlijke ontmoeting met onze klanten. Kom ons opzoeken in de nabije toekomst. 

Ontmoet ons op beurzen