Ontdek onze comfortabele en hygiënische vouwschermen - Elandir

Silentia

Vouwschermen voor de zorgsector

De innovatieve en hygiënische vouwschermen van het Zweedse Silentia zijn het resultaat van meer dan 30 jaar ontwikkeling. Ze zijn met recht en reden in meer dan 30 landen een gebruiksvriendelijk en flexibel alternatief voor de traditionele patiëntengordijnen.  

Referenties

Ontdek hoe onze innovatieve vouwschermen, die al meer dan 30 jaar in gebruik zijn in meer dan 30 landen, in ziekenhuizen bij u in de buurt worden toegepast.

Bekijk onze projecten

Win-win prijzen

Wij geloven in het verstrekken van praktische informatie om u te helpen uw privacyschermen effectief te budgetteren. U zult merken dat ons prijsbeleid transparant en klantvriendelijk is. Het is ons doel u waar voor uw geld te geven.

Bekijk onze klantvriendelijke prijsstrategie

Silentia International

De innovatieve en hygiënische Silentia-vouwschermen bestaan in verschillende hoogtes en lengtes, heel wat kleuren of prints en uiteenlopende uitvoeringen. Ze zijn met recht en reden in meer dan 30 landen een gebruiksvriendelijk en flexibel alternatief voor de traditionele patiëntengordijnen.  

Bekijk onze internationale website

Beurzen

We zijn trots op Silentia en dankbaar voor het vertrouwen dat in ons gesteld wordt. We laten ons graag zien aan de brede zorgsector en kijken uit naar elke persoonlijke ontmoeting met onze klanten. Kom ons opzoeken in de nabije toekomst. 

Ontmoet ons op beurzen