Bezoek ons en maak kennis met Silentia en Elandir Care - Elandir

Beurzen

We zijn trots op Silentia en dankbaar voor het vertrouwen dat in ons gesteld wordt. We laten ons graag zien aan de brede zorgsector en kijken uit naar elke persoonlijke ontmoeting met onze klanten. Kom ons opzoeken in de nabije toekomst

U vindt hieronder een overzicht van de vakbeurzen waar wij binnenkort te vinden zijn.
Aarzel niet om ons aan te spreken of vragen te stellen.

11

nov

2024

MEDICA 2024

MEDICA 2024

Düsseldorf

MEDICA in Düsseldorf is een toonaangevende medische B2B-beurs met 5,300+ exposanten uit 70 landen en 83,000+ wereldwijde bezoekers. Het toont innovatieve producten in medische beeldvorming, labtechnologie, diagnostiek, gezondheids-IT en meer. Het omvat ook hoogwaardige forums, conferenties en nieuwe productpitches.

Lees meer

08

feb

2023

Soins & Santé

Namen

Twee dagen van training, ontdekkingen en netwerken voor professionals in de medische, paramedische en zorgsector.

Lees meer

20

sep

2023

Healthcare week

Luxemburg

Top Europese gezondheidsprofessionals, wereldwijde bedrijven, investeerders en veelbelovende startups verkennen essentiële onderwerpen en delen hun visie op de toekomst van gezondheidszorg in Luxemburg en de Grote Regio.

Lees meer

13

nov

2023

MEDICA trade fair

Düsseldorf

MEDICA in Düsseldorf is een toonaangevende medische B2B-beurs met 4,500+ exposanten uit 66 landen en 81,000+ wereldwijde bezoekers. Het toont innovatieve producten in medische beeldvorming, labtechnologie, diagnostiek, gezondheids-IT en meer. Het omvat ook hoogwaardige forums, conferenties en nieuwe productpitches.

Lees meer