Koala Cool: durf in elke zorgcontext op avontuur trekken - Elandir

Koala Cool

Fantasierijke wandstickers

Maak van een klinische afdeling een kindvriendelijke omgeving. Prikkel de fantasie, zorg voor afleiding, vertrek samen met de kleinste zorgvrager op een avontuurlijke reis en laat de Koala Cool-wandstickers daarbij helpen. 

Ondersteuning

Elandir Care is een partner in zorgeloosheid. Zaakvoerder Dirk maakt van elk project een erezaak en streeft enkel naar het beste resultaat. ‘Het zijn maar stickers’ is iets wat niemand ooit over Koala Cool heeft gezegd.

Wandstickers voor een coole omgeving

Werkwijze

Van het eerste verkennende gesprek, via het juiste advies, tot aan de bestickering zelf, Elandir Care gaat voor een zorgeloze ervaring en een nog zorgelozer resultaat. Op maat en zoals gewenst. 

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Referenties

Op heel wat plaatsen bewijzen de wandstickers van Koala Cool dat een klinische omgeving ook vol afleiding kan zitten. Vrolijke kleuren en tekeningen dansen over de muren en maken van een onwennig gebeuren een leuk avontuur.  

Bekijk onze projecten

Beurzen

We bezoeken regelmatig vakbeurzen. Daar illustreren we keer op keer dat een ziekenhuisbezoek bomvol positieve energie kan zitten. Even de aandacht van de kleinsten verleggen, doet wonderen en maakt alles makkelijker. 

Ontmoet ons op beuzen