Alles over Koala Cool - Elandir

Ondersteuning

Ondersteuning

Elandir Care is een partner in zorgeloosheid. Zaakvoerder Dirk maakt van elk project een erezaak en streeft enkel naar het beste resultaat. ‘Het zijn maar stickers’ is iets wat niemand ooit over Koala Cool heeft gezegd. 

Magische fantasie

Kleine en grote bezoekers vergeten hun bezorgdheden en stappen minstens voor even in een magische fantasiewereld. Het resultaat laat zich meteen voelen: de medische realiteit verschuift naar de achtergrond terwijl de kleuren en dieren iedereen meenemen op avontuur. 

Kostenefficiënt

Koala Cool-wandstickers zijn een zeer kostenefficiënte manier om elke steriele en klinische omgeving een eigen identiteit te geven. De wereld wordt er meteen een pak zachter, toegankelijker en vriendelijker door.

Steriel en klinisch? Fantasierijk en leuk!

Grote impact

De leuke stickers fleuren een ruimte helemaal op en zorgen onmiddellijk voor een andere beleving. De medische realiteit verschuift naar de achtergrond terwijl de kleuren en dieren iedereen meenemen op avontuur.

Zeer veelzijdig

De wandstickers kunnen op deuren, kasten en muren aangebracht worden, prikkelen de fantasie of zijn een aanleiding om de aandacht te verleggen. Het resultaat laat zich meteen voelen bij klein en groot. 

Trek op avontuur