Ontdek onze projecten en maak kennis met Silentia-klanten - Elandir

Referenties

Recente projecten

Wereldwijd worden meer dan 110.000 Silentia-vouwschermen elke dag gebruikt en gewaardeerd door zowel de cliënten als de zorgprofessionals. In de Benelux zijn ze al decennia aan een terechte opmars bezig.

33 jaar (!) in UZA

Het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen (UZA) was 33 jaar geleden het allereerste ziekenhuis in de Benelux om de traditionele separatiegordijnen te vervangen door Silentia-vouwschermen. Vandaag worden diezelfde vouwschermen uit 1990 … nog even intensief gebruikt als toen. Zonder zorgen. Een beter voorbeeld van een goede langetermijninvestering is niet te bedenken.

33 jaar intensief en probleemloos gebruikt op UZA-recovery: de eerste Silentia-vouwschermen die ontwikkeld en geleverd werden in 1990 en nog steeds in gebruik zijn. 

Ondertussen werd de UZA-recovery uitgebreid met nieuwe, bedrukte Silentia-vouwschermen. Silentia draagt zo bij aan het creëren van een ontspannen ‘healing environment’.

Kristof Hendrickx, hoofdverpleegkundige recovery, aan het woord:

"Ik ben als hoofdverpleegkundige op recovery gestart in het jaar 2016. Deze vouwschermen heb ik hier altijd al weten staan. Ik wist niet dat die in het jaar 1990 al werden aangekocht, dat is meer dan 30 jaar geleden... Dat kan tellen!

We zijn heel tevreden over deze Silentia vouwschermen. Op onze recovery zorgen ze ervoor dat we het volledige overzicht behouden over de afdeling, inclusief de controle van monitors. Dat bespaart ons heel wat nutteloos over en weer geloop.

De vouwschermen zijn gemakkelijk in gebruik en in een handomdraai te reinigen. Ik beveel ze aan iedere zorgprofessional aan!"

Wat onze klanten zeggen

ZNA Jan Palfijn

AZ Maria Middelares Gent

AZ Sint-Jan

Namen

Brussel

Easy work en easy money

Kostenbesparing

Voorkom ziekenhuisinfecties

Optimale infectiebeheersing en zorg

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA)

VITAZ campus Sint-Niklaas Moerland

Universitair ziekenhuis Sint-Lukas Leuven

Iris Ziekenhuizen Zuid

Etterbeek-Baron Lambert – Etterbeek-Elsene– Joseph Bracops – Molière Longchamp

De Panne

AZ Rivierenland Antwerpen

AZ Vesalius Tongeren

Heilig Hart Leuven

AZ Monica Deurne

AZ Delta Roeselare

AZ Zeno Knokke

AZ Sint Jan campus Henry Serruys Oostende