Ontdek onze projecten en maak kennis met Air Creative-klanten - Elandir

Recente projecten

Het belang en de kracht van geuren is duidelijk. De manier waarop Air Creative discreet zorgt voor een harmonisch atmosfeer ook. De recente projecten op deze pagina illustreren het effect van Air Creative in verschillende contexten. 

Getuigenissen

Wij hebben na meer dan een jaar geen ogenblik spijt omtrent de keuze van Air Creative en bij de toekomstige nieuwe uitbreiding van de praktijk werd Air Creative geurcontrole als voorwaarde opgelegd door de medewerkers.

Dokter Wim Verhoeven

"Na alleen maar twee dagen van testen zijn de conclusies ongelofelijk positief  dat is echt verbazend. 16 uren na het indienststelling van uw apparaat was de klassieke luchtpurificatie machine reeds afgezet en dus sinds donderdag +/- 9 uur is de lokaal alleen maar met Air Creative toestel ‘gefilterd‘. De reacties zijn bijna met algemene stemmen positief inclusief mensen van de directie."

Tot nog toe enkel positieve reacties. Zeker in de kleedkamer heren een spectaculair resultaat.

Jan Yperman Ziekenhuis, Palliatieve Zorgen 

Voor het gebruik van dit toestel was er geregeld geurhinder in onze linnenkamer. Door de aanwezigheid van persoonlijke linnenmanden gevuld met soms wat licht bevuilde was kwam een onaangenaam geurtje ons tegemoet wanneer we de deur van de linnenkamer opendeden. Met het gebruik van de geurzuil merken we dit niet meer.

De geurhinder is een heel pak verbeterd. Wanneer we toch nog eens een onaangename geur gewaarworden - wat heel zelden is : bij een net gebeurd accidentje - dan verdwijnt deze geurhinder zeer snel en blijft in ieder geval beperkt tot de kamer van deze bewoner.

Sinds het gebruik van dit toestel hebben we geen geurhinder meer in onze leefruimte. DUS... ik ben echt positief verrast door het effect van deze toestellen.

De eerste indrukken zijn zeker pro! Ze geven aan dat ze niets ruiken, wat eigenlijk goed is. "

Tot op heden ben ik heel tevreden van het ontgeuringssysteem en ervaar ik de verspreide geur als aangenaam. Heden zijn we tevreden van de werking van het apparaat. Zelf ervaren we de geur als aangenaam en hebben we na een drukke werkdag niet meer de indruk dat het muf is in de behandelkamer."

Bedankt voor de proefopstelling.

De gebruikers hebben het inderdaad positief ervaren.

Universitair Ziekenhuis Brussel 

Ik heb niets dan lof over dit toestel. Wat het effect betreft naar de geureliminatie en geurbeleving toe hoor ik enkel dat het uitstekend werkt. Op onze algemene heelkunde zou dit zeker met regelmaat veel nut kunnen bewijzen wat de “omgevings-odeur” betreft van onze patiënten en bezoekers.

Hilde Vermeulen, Hoofdverpleegkundige, AZ Maria Middelares 

Ik kan enkel meegeven dat de eerste bevindingen ronduit positief zijn - veelbelovend!

Jan Vanreusel, Directeur financiële en technische diensten, Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel