Luchtzuivering van Air Creative: 1 wereld van verschil - Elandir

De luchtzuivering van Air Creative werkt 100% natuurlijk

Het gepatenteerde systeem van luchtzuivering van Air Creative elimineert vieze geuren, zuivert de lucht en creëert een discrete biogeur die op het onderbewustzijn inwerkt.

De luchtzuivering van Air Creative werkt 100% natuurlijk

    Onaangename geuren in een zorginstelling werpen meteen negatieve associaties op. Elke bezoeker die een vieze geur ruikt, denkt meteen dat de hygiëne en de zorgkwaliteit te wensen overlaat. Het gepatenteerde systeem van luchtzuivering van Air Creative elimineert vieze geuren, zuivert de lucht en creëert een biogeur zoals bos-, zee en alpenlucht die discreet wordt losgelaten in de omgeving en op het onderbewustzijn inwerkt.

    De luchtzuivering van Air Creative werkt in drie fasen

    De luchtzuivering van Air Creative elimineert geuroverlast, creëert een goede luchtkwaliteit in zorginstellingen en doet dat in drie fasen.

    Air Creative biedt een uitgebalanceerd systeem dat eerst de lucht “stofzuigt” en filtert, vervolgens de kwalijke lucht neutraliseert en tot slot de omgeving vitaliseert met natuurzuivere geuren.

    Air Creative doet niet aan symptoombestrijding maar elimineert het probleem volledig, zonder ook maar één chemisch product of chemisch parfum te gebruiken.

    Het luchtpurificatiesysteem van Air Creative zuivert de lucht 24/7, ontgeurt en revitaliseert de lucht met biogeuren die op het onderbewuste inwerken. 100% puur natuur.

    Luchtveredelingssysteem van Air Creative: in 3 stappen naar nieuwe lucht

    In amper drie stappen slaagt Air Creative erin een ruimte te transformeren van onwelriekend en benauwd naar een positieve zintuiglijke ervaring.

    Stap 1 – Filteren

    We beginnen met het aanzuigen van de lucht, filteren en zuiveren die, verwijderen alle nare deeltjes en rondzwevende stofpartikels en voorkomen dat stof en bacteriën zich ophopen  binnen in het toestel. 

    Stap 2 – Neutraliseren

    Vervolgens neutraliseren en verwijderen we alle negatieve en ongewenste geuremissies. 

    Hierbij worden de negatieve stankmolecules op een volstrekt natuurlijke manier ontmanteld door Airomex™, een door Air Creative ontwikkeld procedé op basis van een bioglycine, een plantenderivaat onttrokken aan maïs. 

    Nadat Airomex™ door koudverdamping aan de lucht wordt toegevoegd, brengen de moleculen ervan een natuurlijke biochemische reactie op gang, net zoals die ook in de natuur verloopt. De stankmoleculen worden getransformeerd in zoutkristallen en de vieze geur  verdwijnt.  Op die manier wordt de omgevingslucht permanent en 24/7 geurvrij gemaakt. 

    De Airomex-ontgeurder is geurneutraal en kleurloos en alles verloopt volkomen natuurlijk.

    Stap 3 – Harmoniseren

    Gelijktijdig met de Airomex™-ontgeuring worden etherische geurmoleculen aan de lucht afgegeven volgens een vooraf bepaalde samenstelling en geurprofiel.

    Dat geurprofiel beantwoordt aan de objectieven, doelstellingen of prioriteiten die we wensen te bereiken of te beïnvloeden via onderbewust waarneembare geurbeleving. 

    We denken aan het:

    • wegnemen van angstgevoelens en onrust 
    • communiceren van vertrouwen
    • stimuleren van eetlust 
    • …  

    Door middel van een koud verdampingsproces voegen we therapeutische, antibacteriële en etherische essenties aan de lucht toe. Die verspreiden zich vervolgens in de omgeving, altijd op een discrete en onopvallende manier.

    Zo creëren we een perfect gebalanceerde en antibacteriële atmosfeer die werkt op een onderbewust niveau.


    Het gepatenteerde systeem van luchtzuivering van Air Creative elimineert vieze geuren, zuivert de lucht en creëert een discrete biogeur die op het onderbewustzijn inwerkt.

    Heel kort: hoe werkt de luchtzuivering van Air Creative?

    De toestellen van Air Creative filteren en zuiveren de lucht, elimineren het geurprobleem en laten vervolgens een discrete biologische geur op de omgeving los die op het onderbewuste werkt en nooit storend is.

    Ideaal voor patiënten, residenten én zorgpersoneel dat niet meer hoeft werken in een omgeving die niet lekker ruikt, met alle mentale en gezondheidsproblemen van dien.

    Naast de voordelen op het vlak van welzijn heeft het luchtveredelingssysteem van Air Creative ook heel wat financiële voordelen.

    Luchtpurificatie van Air Creative op maat van de zorgbehoeften

    Onze geurexperts creëren unieke geurcomposities in een eigen lab. Om de gewenste resultaten te bereiken houden ze rekening met psychografische profielen en (neuro)wetenschappelijke inzichten.

    Even uitleggen waarom een psychografisch profiel zo belangrijk is. Een zorginstelling bestaat uit verschillende afdelingen die elk een ander doel en publiek hebben. De spoedafdeling bijvoorbeeld is helemaal anders dan de polikliniek.

    Op de spoedafdeling horen de geurcomposities aan te sturen op kalmeren. In andere afdelingen kan de focus verschuiven naar:

    • stimuleren 
    • angst en stress voor het medisch onderzoek verminderen 
    • concentratie verhogen 
    • eetlust opwekken 
    • dorstgevoel stimuleren
    •  …  

    De geuressenties worden altijd op het vooropgestelde doel en het doelpubliek afgestemd.

    De nauwkeurige afstelling van de hardware van de Air Creative-luchtveredelingsapparatuur zorgt voor een subtiele dosering van de geurintensiteit. U kunt kiezen tussen bos-, zee of alpenlucht. Stuk voor stuk zijn het geurindrukken die werkzaam zijn op het onderbewuste niveau en die zorgen voor een sublieme geurervaring.

    Het enige wat u merkt is de positieve verandering in de luchtkwaliteit en de afwezigheid van onaangename geuren, en dat maakt het hele verschil.

     

    Wist u dat geur één van de belangrijkste zintuigen is van de mens? Het ruikorgaan kunt u trouwens nooit afzetten, terwijl u de ogen wel kunt sluiten.

    Aantoonbare gezondheidsgevolgen van de luchtpurificatie van Air Creative

    Zodra onze natuurlijke etherische oliën met antiseptische eigenschappen aan de lucht worden toegevoegd via natuurlijke koudverdamping, dragen ze bij tot het vernietigen van bacteriën en virussen. 

    Dat komt doordat de monoterpenen van de door Air Creative geselecteerde etherische essenties sterk antiseptische en zelfs antivirale eigenschappen hebben. Zo zijn ze in staat om door de celwand van de ziekteverwekkers heen te dringen en het DNA te vernietigen. 

    Door het gebruik van 100% pure essentiële oliën zonder vreemde toevoegingen en het koud verdampingsprocedé blijven de natuurlijke antibacteriële en antiseptische effecten intact.

    De in de lucht zwevende ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmelsporen worden effectief en permanent 24/7 vernietigd.

    Dat resulteert onder meer in:

    • een betere luchtkwaliteit
    • een positief effect op de gezondheid van de luchtwegen
    • en een lager ziekteverzuim 

    Meer weten over het systeem van luchtzuivering van Air Creative?

    • Hebt u nog meer informatie nodig? 
    • Wilt u een demo? 
    • Wenst u zichzelf te overtuigen van de Air Creative-resultaten door een vrijblijvende testopstelling?

    Neem contact op met Dirk Baert van Elandir,
    de verdeler van Air Creative voor de BeNeLux.